Dyrenett.no
Dyrenett.no shoppingtjeneste - klikk for mer!
Hest Hund Katt Fugl Gnager Fisk Andre
 Ukens Kjæledyr
 Shopping
 Konkurranse
 Søkemotor
 Nyhetsbrev
 DyreKort
 Historier
 Bransjeregister
 Dyrebutikker
 Plakater
 Hjemmesider
 Annonser
 Artikler
 Bøker
 Fakta
 Forum
 Kalender
 Klubber
 Linker
 Navn
 Nyheter
 Veterinær
Motta Dyrenett.no
sitt nyhetsbrev:

Fru Dyregod

Egentlig skulle jeg ha skrevet oppgave nå, men ble revet med etter å ha lest historier på denne siden. Jeg vil som den myrsnipa jeg er fortelle om mine dyr.

Jeg har alltid hatt dyr. Har tatt vare på og vært like glad i dem alle. Hjemme hadde vi tre perserkatter. Simen var min egen. Han ble med meg til Tromsø da jeg begynte å studere. Jeg mistet han dessverre når han bare var 4 år gammel. Han ble syk og jeg måtte til slutt ta det tunge steget til dyrlegen. Jeg var deprimert i flere måneder etter. Det er nå nesten 3 år siden han døde, men jeg savner han fremdeles. Vi var liksom sjelevenner, forstå det den som kan.

Det var merkelig stille i leiligheta i tiden etter Simen. Jeg og min samboer ble enige om å skaffe oss en hund. Vi lånte bøker om hunder på biblioteket. En dag fikk vi telefon i fra min samboers søster som er dyrlege i Alta. Hun sa hun hadde inne en hund på 2-3 år som skulle avlives, en hund hun trodde kunne passe til oss. Det var ikke spørsmål i min munn. Så et par dager etter kom lille Magnus til oss. Han het noe annet, men jeg omdøpte han "Magnus". En fin hund må ha et passende navn. Magnus var litt redd når flyet endelig landet, men etter noen dager hos familien M ble han varm i trøya. Han ble kjent med våres rutiner og innordnet seg fort. Vi har aldri angret og er kjempe glad i lille vennen vår. 

En stund etter så vi en annonse i Nordlys om noen kattunger som søkte et godt hjem. Vi kunne tilby den ene det beste hjemmet en katt kan tenke seg. Han heter Jens. En liten ulldott var han. Nå er han en stor ulldott. Ikke rart med den appetitten han har! Magnus syntes det var fint å få en "bror". Magnus har aldri vært aggressiv mot katter. Hjemme i Lofoten har vi katter og Magnus har siden første stund vært snill med dem. Spesielt snill var han med Pittelita. Faren min fant henne alene i et naust nede ved havet. Hun var bare 140 gram. De blå øynene hennes var store og hun lignet mer på en fuggelunge enn en katt.

Når vi drar hjem til Lofoten er vi en hel dyrehage. Jeg kommer hjem med Jens og Magnus. Moren og faren min har hunden Simba og kattene Pittelita og Pusur.

Når det er sagt må jeg si noen ord om Simba og Pusur. Simba var en omplasseringshund mamma tok til seg. Han elsker å sitte fremme på fanget u bilen når Magnus må ligge bake i buret. Å være sammen med "de voksne" er stas! Pusur har bodd i tusen hjem. Broren min fikk han til seg for ca. 13 år siden. Besteforeldrene mine på Ørsnes fikk så Pusur siden de hadde mistet sin lille Aria. For noen år siden døde bestemor og bestefar, og deres største ønske var at vi skulle ta vare på Pusur. Med det var Pusur vår igjen. Han er sjefen i huset. Ingen tør å trå på han!

Hilsen fru dyregod

Vi vil gjerne høre din historie, send den til oss på e-post!

Klikk her for å komme tilbake til Historier.

 

Ukens Kjæledyr
Ukens Kjæledyr
DALBY PILEN
Annonsering på Dyrenett.no
Legg Dyrenett i dine favoritter
Sett Dyrenett som din startside
Hest
Hund
Katt
Fugl
Gnager
Fisk
Andre

Copyright © Dyrenett 2000-2018. Ansvarlig redaktør: Svein-Erik Wennberg.
Informasjon om Dyrenett.no. Informasjon om annonsering.
Alt som er skrevet og all grafikk som finnes på disse sidene er beskyttet etter lov om 
opphavsrett til åndsverk. Rettighetshaver er Dyrenett.no og de respektive forfatterne.

Fortell en venn om Dyrenett.no:  

Dyrenett.no - for alle som er glad i dyr! Kjæledyr, Hest, Hund, Katt, Fugl, Kanin, Gnager, Fisk

page hit counter