Dyrenett.no
Hesteutstyrsbutikker Nettbutikker Hest Veterinærer Hest Produkter Hest Hestefôr Staller & Stutterier Skoler med Hest Rideopplevelser
Hest-forside
 Annonser
 Artikler
 Bøker
 Fakta
 Forum
 Kalender
 Klubber
 Linker
 Navn
 Nyheter
 Veterinær
 Ukens Kjæledyr
 Shopping
 Konkurranse
 Søkemotor
 Nyhetsbrev
 DyreKort
 Historier
 Bransjeregister
 Dyrebutikker
 Plakater
 Hjemmesider
Hest Hund Katt Fugl Gnager Fisk Andre
Motta Dyrenett.no
sitt nyhetsbrev:

Hest Artikler

Fakta om Redwings - heste kirkegård

adopsjon, omplassering, dyrereservat, tilfluktssted


Forfatter: Tone By

Har du hørt om Redwings Horse Sanctuary, stedet som gir håp for mishandlede, sultefôrede hester, ponnier, muldyr og esler i England? For det er nettopp det Redwings gjør. Sanctuary betyr tilfluktssted eller dyrereservat. Hver eneste dag kommer det inn nye hester fra hele landet til denne fredede pletten i Frettenham, Norwich.

Redwings ble startet i 1984 og har i dag over 1600 dyr under sin beskyttelse. Hos Redwings får hestene et trygt hjem, og får leve der i fred til de dør, mette av dage. Det sier seg selv at det trengs litt av et apparat for å ta seg av så mange hester! Hestene blir undersøkt av veterinær regelmessig, mange av nykommerne trenger spesialbehandling i form av kjærlighet og godt stell, medisiner og "fetekur". Men med hjelp fra en entusiastisk stab, mange frivillige og pengegaver fra folk som adopterer "sin egen" hest, går det greit. Det er et hjerteskjærende syn som møter folkene på Redwings når en sultefôret og en ulykkelig hest tar de første vaklende skrittene ned rampen på hestetransporten. Men da blir også belønningen desto større når de noen uker senere kan oppleve den samme hesten, frisk og sunn, i lykkelig lek med kompisene på enga.

Filosofien til Redwings er at hestene skal få leve så naturlig som mulig, derfor går de ute året rundt, i enorme paddocker som blir sjekket regelmessig. Hestene kommer til Redwings av mange årsaker; noen etter mishandling, andre blir reddet fra slakteren, andre igjen er pensjonert på grunn av alder eller skade. Noen er kanskje oppgitt som umulige, andre igjen direkte uønsket av eieren.

De som jobber hos Redwings forteller at årsaken til at så mange hester i England har det vondt, i hovedsak skyldes uvitenhet, ikke vond vilje. Det er altfor lett å få tak i en hest/ponni, og alt for mange hesteeiere vet lite og ingenting om hva en hest trenger for å ha det godt. Redwings driver opplysningsarbeid og prøver å hjelpe.

Redwings er i stand til å drive dette kolossale hjelpearbeidet med hjelp fra frivillige og pengegaver. Du kan adoptere en hest på Redwings. Da sender du en pengesum (f.eks. 60 kr) regelmessig, og til gjengjeld mottar du informasjon og bilder om din egen hest, i tillegg til en avis med nytt fra Redwings. Du kan også kjøpe fra shoppen deres. Om sommeren er Redwings åpent for publikum hver søndag, så skal du til England i sommer, vet du vel hvor du skal legge turen?...

Vil du adoptere en Redwings-hest? Send et brev med en svarsending (fåes på posten). Skriv til:

Redwings Horse Sanctuary
Hill Top Farm
Hall Lane Frettenham
Norwich
NR 12 7RW
England

Klikk her for å se oversikten over artikler om hest.

Nyhet! Lag din egen hjemmeside om din hest. Prøv gratis her!

Klikk her for å komme tilbake til artikkelsiden.

Har du synspunkter på artiklene, eller kanskje du har en artikkel du selv vil publisere på Dyrenett.no? Send oss en e-post!

 

Ukens Kjæledyr
Ukens Kjæledyr
DALBY PILEN
Annonsering på Dyrenett.no
Søk på Dyrenett.no:
 
Annonser
Det er 1 annonser om hest.
De siste annonsene:
Varmblodsvalack

Artikler
Bøker
Linker
Det er 1404 linker om hest.
De siste linkene:
Horsecompetition
Bjørg
Pure Royalty Equestrian
Hanne
Fotografi

Nyheter
Veterinær
Det er 148 spørsmål om hest.
De siste spørsmålene:
Rideskolehest
takk Heidi !!!
klapp sene hva er det?
Raser
trafikk(u)sikker


Copyright © Dyrenett 2000-2018. Ansvarlig redaktør: Svein-Erik Wennberg.
Informasjon om Dyrenett.no. Informasjon om annonsering.
Alt som er skrevet og all grafikk som finnes på disse sidene er beskyttet etter lov om 
opphavsrett til åndsverk. Rettighetshaver er Dyrenett.no og de respektive forfatterne.

Fortell en venn om Dyrenett.no:  

Dyrenett.no - for alle som er glad i dyr! Kjæledyr, Hest, Hund, Katt, Fugl, Kanin, Gnager, Fisk

page hit counter